Tuesday, July 21, 2009

S - 9#

Sarlin sisenes vaikselt koputades Snape kabinetti ja vaatas kuidas professor katla tagant ära tuli ja tema poole korraks vaatas. ,,Istu," ütles ta vaikselt talle. Tüdruk noogutas kiiresti ja võttis laua taga oleval toolil istet ja pööras ennast ootavalt Snape poole, kes nüüd jooki ühte tumerohelisse klaasi kallas.
Jook ise oli musta värvi. Kui see ei aitaks tal musta märki varjata siis ta ei puudutaks seda isegi mitte sõrmeotsaga!
Snape sulges pudeli korgiga ning jalutas oma laha taha, võttes Sarlini vastas istet.
,,Näita seda!" ütes Snape tüdrukule vaiksel, külmal häälel. Paganama tuttav hääl.. Tavaliselt ta Slytherinlastega nii ei räägi ju..? Ja ta oli muidugi kogenud seda Gryffindorlasena. Mittesallivust Slytherini majavanemalt.
Ta tõmbas vasaku käe varruka ülesse ning asetas käe lauale. Must märk oli liikumatu, nagu mõni tavaline tattoveering heledal nahal.
Snape vaatas seda mõni sekund ja viipas käega, et Sarlin käe laualt ära võtaks. Tüdruk täitis käsu sõnatult ja vaatas nüüd taas ootavalt Snape poole.
,,Dumbledore keeldus mulle rääkimast kõike üksikasjalikult. Nüüd palun sul, et sa teeksid seda. Mul on vaja teada kõiki asju," ütles ta vaikselt. Professori hääl kajas miskipärast kabinetis vastu kuid Sarlin ei teinud sellest välja ja ohkas.
,,Ma ei mäleta kõike päris täpselt.." ütles ta kuival toonil.
,,Me võime oodata kuni sa kõike meelde tuletad."
Jälle ei ühtegi valikuvõimalust! Kui tüütu see veel olla saab?
,,Olgu.." Sarlin lasi kuuldavale summutatud vaikse ohke ning vahtis enda ette. Korraks pausi pidades alustas ta kiirelt rääkimist.

,,Ja siis ärkasin lihtsalt haiglatiivas.." lõpetas ta lõpuks oma loo. Uskumatu, ta suutis selle kõik kümne minutiga ära rääkida!
Braavo Sarlin!Braavo!, mõtles ta pisut imestunud olles. Lõpuks tõstis ta ka pea ja vaatas Snape poole, kes vaatas pudelit enda käes.
,,Ja mis sa tundsid peale seda kui sa märgi said?"
,,Valu?"
,,Ja rohkemat ei midagi?"
,,Ei."
Snape noogutas aeglaselt. Möödusid jälle sekundid vaikuses ja lõpuks lükkas Snape pudeli Sarlini poole. Tüdruk võttis selle vastu ja vahtis seda. Must nõiajook tundus seal veel tumedam olevat.
,,Sa pead seda jooma kaks korda päevas. Hommikul ja õhtul. Üks lusikatäis. See aitab sul varjata musta märki kuid mitte selle mõju." ütles Snape. ,,Nüüd lahku siit!" ütles ta veel kiirelt. Sarlin hoidis pudelit tugevasti käes ning lahkus sõnagi lausumata kabinetist.
Ta oli arvanud, et see kogu protsess võib kesta tund või isegi mitu tunde, kuid see kestis vähem kui pool tundi kui sedagi. Ta vaatas ringi ja ohkas kui leidis, et koridorid on juba väga pimedad. Pudeli taskusse libistades, otsis ta oma võlukepi taskust välja.
,,Lumos!" sosistas ta vaikselt ja liikus edasi.
Huvitav, kas Dumbledore või Snape teavad midagi sellest, kuidas Musta Märgi toimimise valu ära saada?mõtles ta alahuult hammustades. Pagan! Ma unustasin küsida! enda peale pahaselt sisistades, keeras ta kanna peal ringi ja sörkis Snape kabineti poole, kuid peatus poolel teel. Snape kabineti uks oli lahti ja sealt tuli vaikset pominat.
Suutmata oma kiusatusele vastu panna, Sarlin surus ennast vastu seina ja liikus hääletult kabineti poole.
,,Ma tahan, et sa hoiaksid tal nüüdsest silma peal!"
,,Miks mina pean seda tegema?" Andrewi hääl oli süütu ja ta oli imestunud, et talle selline ülesanne anti.
,,Sellepärast, et sa oled koolivanem ja sa pead maja õpilaste eest ka hoolitsema ja et nendega midagi ei juhtuks!" Snape hääl oli väga tõsine.
,,Ja mis siia Sarlin puutub? Ta on samasugune õpilane nagu teisedki!"
,,Ma ei saa sulle põhjust öelda. Nüüd kao siit ja täida käsku!" sisistas Snape. Sarlin kustutas kiirelt tulukese enda võlukepi otsas ja surus ennast tugevamini vastu seina. Andrew möödus temast kiiresti ja ei märganudki tüdrukut. Snape kabineti uks sulgus vaikselt.
Nüüd veel jälgitakse teda ka. Huvitav, kas Andrew laob Snapele ette ka tema söögimenüü ?
Prr! Kui vastikud mõned saavad olla! Sarlin jalutas edasi, seekord ilma tulukeseta. Nii ei meelita ta tähelepanu endale.
Pean kindlasti veel Hermione, Harry ja Roniga rääkima.. mõtles ta juukseid sasides. Lõpuks jõudis ta väsinuna ka puhketuppa ja vaatas ringi. Andrewit polnud .. Õnneks!
Tütarlaps jalutas tüdrukute magamistuppa, kus ta ettevaatlikult joogi taskust välja võttis ja selle enda kapikesse pani. Homme võtab ta esimese lusika sellest joogist ja vaatab tulemusi. Huvitav, kas see mõjub kohe?
Sarlin vahetas riided ära ja puges voodisse teki alla ning vajus kiirelt unne, mitte just kõige paremasse.

,,Äratage ta ülesse!"
Sarlin tundis jälle raputamist. Ärge tehke! karjus ta unes. Ta jooksis Hermionele ette ja siis lendas tema poole roheline valgussähvatus ning ta vajus elutult Hermione jalge ette maha ..
,,AII!" Sarlin hõõrus enda pead ja vaatas magamistoas ringi. Julie ja Johanna ja veel mõned tüdrukud seisid tema ümber ja vaatsid teda murelikult.
,,Mis lahti?" küsis Sarlin põrandalt tõustes.
,,Sa karjusid unes.. On sinuga kõik korras?" küsis üks teise klassi tüdrukutest. Sarlin hõõrus enda valust tulitavat kukalt ja noogutas aeglaselt.
,,On.."ta ohkas vaikselt ja meenutas enda õudusunenägu. Roheline valgussähvatus.
Ennast vaikselt judistades, pani ta omale koolivormi selga ja ajas pea korraks kuklasse. Ta lõi enda pea korralikult ära kui maha kukkus. Peagi polnud enam kedagi magamistoas ning nüüd sai ta esimest korda maitsta enda nõiajooki. Ta otsis välja kapist ühe hõbelusika ning puhastas selle kiirelt ja hoolikalt ära. Seejärel avas ta pudeli korgi ja nuusutas seda. Lõhnatu.. huvitav. Ettevaatlikult kallutas ta seda üle ääre ja kummutas musta vedeliku ojana lusikale. Pannes pudeli lauale, pistis ta lusika suhu ja neelatas vaikselt.
,,ÖÄKK!" kaelast kinni hoides, surus ta suu kinni, et ei sülitaks jooki välja. See maitses jälgilt! Kibe! Lõpuks söandas ta seda neelatada.
Hmm.. mitte midagi.. mõtles ta imestunult, kuid siis hakkas ta vasak käsi kipitama.
Sellest kinni haaranud, vaatas ta puhketoas abiotsivalt ringi. Kuratlik valu!
Ta tõstis varruka ülessepoole ja lasi käest jahmunult lahti. Must Märk kadus naha sisse. Sellepärast see valu oligi. Ta surus hambad tugevasti kokku, et valust mitte karjuma hakata ning pani pudelile korgi peale ja libistas selle taskusse.
Vähemalt elan nii üle.. mõtles ta rahulolevalt ja lahkus Slytherini puhketoast.

No comments:

Post a Comment